martes, 22 de octubre de 2013

Apadrina un violí

Fuente: http://infoanoia.cat/not/4740/un_projecte_per_fer_de_la_musica_una_eina_d_integracio_convida_a_apadrinar_violins/

Un projecte per fer de la música una eina d'integració convida a apadrinar violins

Guardar la notícia.Enviar per email  
[Img #10532]L'Aula orquestra, és un col.lectiu que creu en l'experiència orquestral com a eina social i cultural. I és a partir d'aqui que estan creant una plataforma on es fomentin els valors de la integració i la inclusió amb nens i nenes amb un únic objectiu: fer música plegats.

S'ha iniciat, ja un projecte pilot amb alumnes  de segon de primària de l'escola Garcia Lorca de Montbui. Aquests nens i nenes viuran l'experiència de poder tocar en una orquestra de corda, en aquest espai[Img #10533]aprendran a treballar en equip, posant el seu esforç en un objectiu comu: la música.

Per tal que això es pugui portar a terme s'ha creat un "Banc d'instruments" a partir de violins i violoncels cedits a partir de donacions i apadrinaments. Aquests instruments estaran al servei dels projectes de l'Aula Orquestra.

Per aquest any es necessiten 15 violins, per aixó demanen la col.laboració de tothom mitjançant un apadrinament. Amb 60 euros es pot apadrinar un violí. La iniciativa compta amb la col.laboració de Llegim...? llibreria, que facilitarà els violins a preu de cost i és el lloc on es pot anar a fer l'aportació. Es pot apadrinar un violí sencer o una part.

Per a més informació es pot demanar a la mateixa llibreria, Ptge. Capità Galí, 4 d'Igualada o a   llibreria@llegim.com.

No hay comentarios:

Publicar un comentario